Вона популярна у багатьох країнах, але особливо цінується у Китаї та країнах Європи. Кристалічна суміш повністю розчиняється у воді та використовується при виготовленні солодких напоїв, соків, компотів, при виробництві морозива, цукерок, шоколаду, зефіру та кондитерських виробів. Часто використовують при виробництві джемів та варення, кетчупів та домашньої консервації. Додатковою перевагою продукту є те, що фруктоза посилює аромат ягід, овочів та фруктів.
Нерідко фруктозу використовують для випікання здобних хлібобулочних виробів. Незважаючи на те, що процес вимагає прискореного режиму та менш високої температури, з її допомогою швидше з'являється рум'яна скоринка, вироби виходять пишними та повітряними, надовго зберігають свіжість.
Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 388 ккал (1540 кДж)
Вага продукту: 250г.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | SINDIKAT |
Країна виробник | Україна |
Вага | 450 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 89,80 ₴